Kereskedelem

  1. Építőipari gépek bérbeadása, adás-vétele, javítása, építőipari gépalkatrész beszerzés

Cégünk:

  • Munkagépek, vákuumszivattyúk, pumpák, zsalurendszerek értékesítésével,
  • Használt építőipari gépek kereskedelmével, szükség szerinti javításával, szervizelésével is foglalkozik, kiegészítve ezzel a generál kivitelezői tevékenységet.

image001

 

A javítás eredeti gyári alkatrészekkel történik, hiszen csak ezekkel tudjuk a hosszú élettartamot biztosítani.
Munkatársunk a legjobb szakértelemmel és tapasztalattal végzi a javítást, szervizelést.

 

image002

  1. Speciális vagy nagyméretű gépek, berendezések és eszközök beszerzése és forgalmazása

Kiterjedt nemzetközi kapcsolataink elősegítették, hogy bizonyos, Magyarországon nehezen beszerezhető, speciális vagy nagyméretű gépeket, berendezéseket és eszközöket is forgalmazhassunk. A konstrukcióinkkal kapcsolatban kérjük, keressen fel minket elérhetőségeinken. Folyamatos fejlődésünk során keressük és megragadjuk az alkalmat, hogy kisebb, de annál nevesebb nyugat-európai gépgyártók új gépeinek magyarországi képviseleteit ellássuk.

A gépek kereskedelméhez tartozik még két kiegészítő tevékenység, a bérlet – ami a Magyarországi gépeink kezelő és üzemanyag nélkül rövid- vagy hossztávú bérbeadását jelenti -, illetve természetesen a szerviz és az alkatrészellátás, ami nélkül manapság a munkagép kereskedelem már elképzelhetetlen.
Szerelőink a vevők egyedi kívánságai alapján fel is újítanak gépeket. A tőlünk kikerülő gépek mindig teljes szervizen és hibafelmérésen esnek keresztül. Az eladott gépeket igény szerint a garanciális időn túl is szervizeljük, illetve az alkatrészellátást is biztosítjuk.